Du er her:

Vojens Sognegård

Vojens Sognegård består af en kontor del, hvor der er kontorer for kordegn, præster og menighedsråd.

Herudover er der den offentlige afdeling hvor der er 4 mødesale og 2 køkkener der kan bruges til forskellige kirkelige aktiviteter der afholdes at præster og menighedsråd.

Der er også mulighed for andre - mod betaling - at leje salene ud fra et regulativ der er vedtaget af menighedsrådet.
Klik her for at se regulativet.

Kort beskrivelse af lokalerne:

Sal 1 har plads til ca. 50 personer ved bordopstilling og div. AV udstyr er til rådighed, samt højtaler og teleslynge.

Sal 2 har plads til ca. 50 personer ved bordopstilling og div. AV udstyr er til rådighed, samt højtaler og teleslynge.

Sal 3 har plads til ca. 30 personer ved bordopstilling og div. AV udstyr er til rådighed, samt højtaler og teleslynge.

Sal 4 har plads til 14 personer ved et ovalt bord. (Der er IKKE AV udstyr til rådighed, og der er IKKE højtaler og teleslynge).

Prisen for at leje et lokale er kr. 300,00 for sal 1, sal 2 og sal 3. For sal 4 er prisen kr. 150,00