Kirkefrokoster

Kirkefrokosterne er efterhånden en fast tradition i Vojens Sogn.Vi plejer at have 4-6 sammenkomster om året, 2-3 i første halvdel og 2-3 i anden halvdel af året.

Af hensyn til indkøb af mad m.v. vil vi gerne have tilmelding senest torsdagen før.

Der er fællesspisning skærtorsdag den 18. april 2019 efter gudstjenesten kl. 16.30, hvor der serveres lammesteg, kartofler og salat.
Prisen for dette måltid incl. drikkevarer er kr. 50.00. Børn gratis ifølge med voksne.
HUSK! Tilmelding senest mandag den 8. april 2019 til kordegnekontoret tlf.: 74 54 11 04, eller mail: gsh@km.dk

Kirkefrokoster spises i Vojens Sognegård, hvor vi samles umiddelbart efter gudstjenesten.

Alle er velkomne og det koster kun et beskedent beløb (kr. 25.00) så det er lige dagen til at invitere en anden med ud at spise.

Hertil kommer betaling for evt. drikkevarer (øl/vand).

Kaffe/te er med i prisen.

Vi glæder os til at se rigtig mange frokostgæster...