Konkrete tider for familieklubben kommer snart. I kan være med til at beslutte det, men lige i øjeblikket arbejder vi på hver anden torsdag i ulige uger 17.00-19.00 eller sådan noget lignende :-)

 

Familieklub

Hele Danmarks Familieklub i Vojens - skal DU og din familie være med?

Hele Danmarks Familieklub har spurgt, om de må bruge vores fine og rummelige lokaler i Vojens Sognegård, og selvom familieklubben ikke er en del af kirkens arbejde, glæder vi os stadig til lyden af små fødder på gulvene.


I familieklubben er man sammen om at skabe god tid og energi til børn og voksne. Det sker gennem fællesspisning, leg og samvær. 5 fantastiske frivillige står klar til at starte familieklubben i Vojens snarest muligt.

Det er for familier af alle slags: fx enlige forældre, sammenbragte familier,

unge familier og familier med mor, far og børn, tilflytterfamilier… Fælles for alle familier er, at de har lyst til at få et større lokalt netværk, nærvær som familie og masser af smil på kontoen til at gå hjem med.

Du og din familie siger ja tak til at være en del af familieklubben i et halvt år, hvor I mødes fast 2 gange

om måneden til leg, mad, aktiviteter og fællesskab.

Familieklubben er GRATIS at være med i – det gælder også for måltiderne.

Mere info omkring opstart kommer senere, men I kan allerede nu læse mere og tilmelde jer til familieklubben i Vojens ved at gå på www.heledanmarksfamilieklub.dk


Hele Danmarks Familieklub er et partnerskabsprojekt mellem KFUM’s Sociale Arbejde, FDF og KFUM Spejderne, støttet af Den A.P. Møllerske Støttefond.